Sopimusehdot

Aloita tästä

Kotisivuton.fi:n sopimusehdot

 1. Tämä sopimus on Kotisivuton.fi:n toimittajan Euronic Oy:n (myöhemmin toimittaja) ja asiakkaan välinen sopimus.
 2. Tämä sopimus on voimassa niin kauan kuin asiakkaalla on kotisivut Kotisivuton.fi -palvelussa. Asiakkaalla on oikeus koska tahansa irtisanoa kotisivunsa ja tämä sopimus. Kuitenkaan jo maksettuja palvelumaksuja ei tässä tapauksessa palauteta.
 3. Toimittajan vastuu rajoittuu kaikissa tilanteissa meneillään olevan laskutuskauden palvelumaksun palauttamiseen. Toimittaja ei vastaa palvelun käytöstä johtuvista välillisistä vahingoista.
 4. Toimittaja pyrkii aina pitämään palvelun toimintakunnossa. Tarvittavat huoltokatkot pyritään järjestämään öiseen aikaan. Toimittaja ei pysty vastaamaan kolmannen osapuolen palvelinten toiminnasta.
 5. Toimittajan palveluntarjoaja ottaa palvelimesta päivittäin varmuuskopiot, mutta toimittaja suosittelee asiakaan pitävän oman sisältönsä myös itsellä tallessa.
 6. Asiakas vastaa omasta sisällöstään ja pitää huolen ettei se riko Suomen lakeja.
 7. Alaikäisen asiakkaan tulee aina pyytää lupa huoltajiltaan Kotisivuton.fi -palvelun käyttöön.
 8. Sisällön, kuvien tai tiedostojen määrää ei ole rajoitettu, kunhan ne pysyvät kohtuuden rajoissa. Keskustelemme aina asiakkaan kanssa, jos käytössä tapahtuu kohtuuttomuuksia.
 9. Kotisivut maksetaan verkkopankin kautta tai luottokortilla. Maksu on toteuttettu yhdessä Checkout Finland Oy:n kanssa. Heidän ehdot löytyvät alempaa tältä sivulta.
 10. Toimittaja muistuttaa hyvissä ajoin asiakasta kotisivujen uusimisesta sähköpostitse.
 11. Toimittaja vastaa www-osoitteiden hallinnasta. Asiakas voi myös halutessaan itse vastata www-osoitteiden hallinnasta.
 12. Toimittaja voi lähettää käyttäjälle tiedotteita sähköpostitse, mutta ei luovuta sähköpostiosoitetta kolmannelle osapuolelle.
 13. Toimittaja pidättää oikeuden kehittää palvelua parhaaksi katsomallaan tavalla.
 14. Toimittajalla on oikeus käyttää kotisivuja referenssinä markkinoinnissa. Asiakas voi halutessaan kieltää tämän.
 15. Toimittaja pidättää oikeuden siirtää palvelun kokonaisuudessaan kolmannelle osapuolelle.
 16. Toimittaja pidättää oikeuden tarvittaessa muokata tätä sopimusta. Olennaisista muutoksissa ilmoitetaan asiakkaalle.
 17. Tästä sopimuksesta johtuvista riitatilanteista pyritään aina neuvottelemaan.

 

Checkout FInland Oy:n sopimusehdot

Yleistä

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Maksutavat

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua maksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Maksaminen tapahtuu Checkout Finland Oy:n sivuston kautta.