Blogi

Aloita tästä
Läjä pieniä päivityksiä
01.06.2011 22:21
Rane

Muutaman viime viikon aikana palveluun on tehty pieniä käyttöämukavuutta lisääviä päivityksiä, sekä enemmän päivityksiä konepellin alle, joita loppukäyttäjä ei edes huomaa. Nyt perusasetuksista voi vaihtaa kotisivujen etusivun, johon tullaan ensimmäisenä kun kotisivuille saavutaan. Ennen tämä löytyi vain kieliasetuksita, mutta nyt siis molemmista voi tätä säätää. Kirjautumiseen tehtiin pieni korjaus. Nyt kun kirjautuu sisälle, niin se jatkaa samasta sivusta josta kirjautuminen tehtiin, eikä siirry automaattisesti etusivulle. Tämä nopeuttaa satunnaisten muutosten tekemistä sivulla.

Lisäsimme blogi- ja vieraskirjaviesteille roskapostisuodattimen, mutta jos vielä tulee roskaposteja läpi, niin ilmoita ihmeessä meille. Viesteissä olevat www-osoitteet muuttuu nyt automaattisesti linkeiksi. Olemme myös aloittaneet vanhojen asiakkaidemme kotisivujen siirron uusimpaan versioon. Jos haluat että kotisivusi siirretään heti uusimpaan versioon, niin laita vain pyyntöä sähköpostilla.

PS. Olemme nyt myös Facebookin lisäksi Twitterissä

Lähetä kommentti

 

Arkisto

Tilaa RSS

 

Tavoitteemme

Tavoitteenamme on tehdä maailman helpoin kotisivupalvelu, jonka avulla ihan kuka tahansa voisi tehdä itselleen kotisivut. Jos joku meidän mielipidettä kysyy, niin se tavoite on jo toteutunut. Nyt jatketaan kehitystä, jotta ollaan tässä asemassa vielä ensi vuonnakin.

Sana meistä

Kotisivuton.fi palvelun on työstänyt innokas nettipulju Wisio Bros Oy yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Vuoden 2013 lopussa MMD Networks Oy osti palvelun, ja tavoitteena on edelleen jatkaa Wisio Brosin hyvää työtä.