Blogi

Aloita tästä
Viimeisiä viilauksia viedään
24.02.2011 03:31
Rane

Palvelu on ollut periaattessa valmis jo monta kuukautta. Kuten jokainen tuotekehittelijä tietää, niin "periaatteessa valmis" tarkoittaa samaa kuin keskeneräinen. Viimeiset kuukaudet ovat olleet kovaa testailua ja bugimetsastystä. Nyt on alkanut virheet vähenemään ja päivittäin ei enää löydy kuin muutamia korjattavia asioita.

Helmikuun loppuun ei ihan valmiiksi ehditä, kun viime viikkokin tuli sairasteltua ja kerättyä voimia. Maaliskuun aikana kuitenkin tullaan palvelu julkaisemaan kaiken kansan käyttöön. Vähän jännittää millainen vastaanotto tulee olemaan, mutta omasta mielestä on menty paljon parempaan suuntaan verrattuna vanhaan Kotisivut24.fi palveluumme.

Valittavana olevia ulkoasujen määrä tuli tänään tuplattua neljään, joten antoisa päivä sen suhteen. Ulkoasuja olisi tarkoitus saada valmiiksi julkaisuvaiheeseen noin 6-8 kappaletta ja jatkossa tarkoitus kasvattaa sitä tasaisesti.

Lähetä kommentti

 

Arkisto

Tilaa RSS

 

Tavoitteemme

Tavoitteenamme on tehdä maailman helpoin kotisivupalvelu, jonka avulla ihan kuka tahansa voisi tehdä itselleen kotisivut. Jos joku meidän mielipidettä kysyy, niin se tavoite on jo toteutunut. Nyt jatketaan kehitystä, jotta ollaan tässä asemassa vielä ensi vuonnakin.

Sana meistä

Kotisivuton.fi palvelun on työstänyt innokas nettipulju Wisio Bros Oy yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Vuoden 2013 lopussa MMD Networks Oy osti palvelun, ja tavoitteena on edelleen jatkaa Wisio Brosin hyvää työtä.